Kitbedrijf Amsterdam

Kitbedrijf Amsterdam is al 20 jaar specialist in het dichten, afwerken en afkitten van allerlei soorten voegen. Voor zowel particuliere als zakelijke en industriële objecten. Niet alleen zijn wij ervaren in het kitten van sanitaire ruimtes, keukens en vensterruiten bij nieuwbouw en renovaties. Ook kunt u ons inschakelen voor het uitvoeren van specialistische voegafdichtingen bij bouwaansluitingen (gevels, deuren, vloeren, kozijnen). Het hoogwaardig kitten van naden tussen betonnen elementen, het afwerken van dilatatievoegen. Verder het aanbrengen van brandwerende afdichtingen voor bouw en industrie volgens geldende NEN-normen.

Afdichtingstechniek voor bouw en renovatie 

Ook is ons bedrijf gespecialiseerd in het aanbrengen van andere voegafdichtingen bij bouwprojecten. Zoals purschuim afdichtingen bij kozijnen en puien. Niet dragende wanden, spouwbladen en leggen we ook butylafdichtingen aan voor het waterdicht, stof- en tochtvrij maken van lichtkoepels, kozijnen, dakgoten, puien ankers en spouwelementen. U kunt ons bedrijf voor deze werkzaamheden direct benaderen maar we werken ook samen met een groot aantal aannemers, installateurs, glaszetters en bouwbedrijven in de regio. Met wie we in samenwerking opdrachten voor uw bouwprojecten kunnen aannemen en uitvoeren.

Moderne afdichtingstechnieken

Professionele voegafdichtingen specialisatie is ons vak. Met ons vaste team van afdicht-experts volgen we de ontwikkelingen en innovaties op het gebied van lijmen, kitten en afdichtingstechnieken  op de voet. Daarbij werken we alleen met professionele kit-en voegafdichtingsproducten. En kunnen voor ieder soort ondergrond de juiste oplossing bieden conform de wensen die gesteld worden. Door continue bijscholing en onze ruime ervaring die we hebben opgedaan met bij diverse bouwprojecten. Heeft u via Kitbedrijf Amsterdam altijd een expert in huis die werkt volgens de laatste normen en eisen op dit gebied. Zo kunt u zeker zijn van een optimaal resultaat met een lange levensduur.

Elastische voegafdichtingen specialisatie

Tegenwoordig worden er hoge eisen gesteld aan het afwerken van bouwelementen bij nieuwbouw en renovatie. Zo vragen licht beweegbare delen van bouwconstructies om meebewegende duurzame elastische afwerkingen die schimmelwerend en vochtdicht moeten zijn. Liefst zo onopvallend mogelijk, en perfect passend bij de gekozen kleur en uitstraling van de inrichting. In een aantal toepassingen, bijvoorbeeld de industrie, horeca en openbare gelegenheden worden er ook hoge eisen gesteld aan brandwerende en vloeistofwerende eigenschappen. Voor al dit soort toepassingen in voegafdichtingen specialisatie heeft Kitbedrijf Amsterdam de juiste producten, kennis en ervaring in huis.

Professioneel verwijderen voegafdichtings-massa’s

Ook voor het professioneel verwijderen van oude voegafdichtingen en aangetaste kitresten  is Kitbedrijf Amsterdam uw betrouwbare partner. Dat doen wij vooral in particuliere woningen (bijvoorbeeld van acrylaatkit, sanitairkit, siliconenkit),  maar ook bedrijven en aannemers kunnen onze experts inschakelen om deze werkzaamheden te verrichten bij renovaties of vernieuwingsprojecten. Wij kunnen ieder soort kit en voegmassa van ieder type ondergrond weghalen en dat doen we snel, netjes en zorgvuldig en zorgen daarbij voor een schone, restvrije ondergrond die weer een uitstekende basis vormt voor een nieuwe hoogwaardige afwerking met kit of een andere voegafdichtingsmassa.

Services in voegafdichting 

In onze dienstverlening staat het leveren van een hoogwaardige afdichting met lange levensduur in combinatie met een vriendelijke en betrouwbare service voorop. Daarbij werken wij met voordelige, gunstige tarieven en hanteren een uitstekende garantie. Ons bedrijf is gevestigd in Amsterdam, maar we zijn werkzaam tot ver buiten de ring. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen of ontvangt u graag een vrijblijvende prijsopgave voor specialistische voegafdichtingstechniek op maat? Bel dan 020-2420665 of mail ons via het contactformulier.