Ramen afkitten via Kitbedrijf Amsterdam

Heeft u net nieuw vensterglas laten plaatsen in uw deuren of kozijnen en wilt u de ramen afkitten. Of wilt u flexibele afdichtingen laten aanbrengen tussen glasconstructies? Schakel dan de professionals in van Kitbedrijf Amsterdam. Wij zorgen dan voor een perfecte afdichting tussen het venster en de sponning zodat de ruit optimaal isoleert. Met deze kitservice werken wij voor particuliere woningeigenaren, zakelijke opdrachtgevers. De afgelopen 20 jaar samen met diverse aannemers, bouwbedrijven, schilders en glaszetbedrijven vele projecten in de regio Amsterdam gerealiseerd. In dit specialisme werken we volgens alle huidige normen die door de glasbranche en lijm- en kit branche worden gesteld.

Raam vervangen 

Tussen glasruiten en de sponningen moet een goede kitrand worden aangelegd. Dit zorgt niet alleen voor een nette overgang tussen het glas en het hout, metaal of kunststof van het kozijn. Ook zorgt een goede kitlaag dat tocht niet door kieren tussen het glas en de sponning door kan komen. En zo kan de isolerende werking van nieuw glas gegarandeerd worden. Ook weert goede kit vuil en vocht uit de naden, en verlengt het zo de levensduur van het glas. Voor een optimale werking wordt kit zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde  van de ruit gelegd. Voor het afkitten werken onze kitters met hoogwaardige duurzame kitten, die UV bestendig zijn. En optimale hechtingseigenschappen hebben met combinaties van glas/hout, glas/kunststof of glas/metaal.

Dubbel glas afkitten

Wordt er nieuw HR glas of dubbelglas geplaatst dan is de juiste afkitting een belangrijk aandachtspunt. Voor dit glas moet speciale kit dusdanig tussen ruit en glas worden aangebracht  zo dat het geen contact maakt met de randafdichting van het isolatieglas. Dit om eventuele aantasting van de isolerende werking van dit speciale glas te voorkomen. Het is dus belangrijk om dit soort kitwerkzaamheden uit te besteden aan geschoolde vakmensen die werken volgens de door de glasbranche gestelde normen voor beglazingskitten, zoals de experts van Kitbedrijf Amsterdam.

Kit verwijderen van glas

Is de kit bij de vensters bij uw woning verouderd, vertoont het scheuren of brokkelt het af, dan is het nodig aan vervanging toe. Maar als u dit moet doen van alle vensters van uw woning, dan is dat een erg grote en vaak lastige klus, omdat u op hoogte moet werken en het werk grondig moet gebeuren. Laat dan de oude kit bij uw ruiten op professionele wijze verwijderen door de vakexperts van Kitbedrijf Amsterdam. Zij doen dergelijke kitverwijdering dan op snelle wijze, zonder schades en met een spoorvrij en schoon resultaat, zodat er een optimale basis wordt gevormd tussen het glas en de sponning voor een nieuw aan te brengen kitlaag.

Glaszetten en ramen afkitten in één voordelige service

Wacht niet te lang met het laten aanbrengen van een nieuwe kitlaag langs de ramen van uw woning of bedrijfspand, want hoe langer u wacht, hoe sneller het (nieuwe) glas in het venster kan worden aangetast. Voor het ramen afkitten en het verwijderen van kitresten langs ruiten rekenen we als Kitbedrijf Amsterdam gunstige prijzen. U kunt ons direct inschakelen, maar we werken ook samen met diverse glaszetbedrijven in de regio zoals Glasdistrict, en dan kan het glaszetten en glas afkitten voor een voordelige prijs met elkaar gecombineerd worden.

Meer weten over de mogelijkheden of geïnteresseerd in een op maat gemaakte prijsindicatie voor het ramen afkitten bij uw woning of bouwproject? Bel ons vrijblijvend op 020-2420665.